עם התפתחות תחום הקולינאריה בארץ ובעולם והעצמת התודעה בחשיבות עבודה קולינארית נכונה, נקייה, מקצועית ובריאה. יותר ויותר חובבים שאוהבים לבשל בוחרים לפנות לקורס טבחות מקצועי לשם קבלת תעודה הסמכה שתעניק להם העדפה ואפשרויות עבודה רבות בשוק העבודה...
צוות אתר www.studychoice.co.il מאחל לך הצלחה בלימודים!
איפה כדאי ללמוד טבחות ?
קבל הצעות והשווה ...
הדרישה שנוצרה סביב המקצוע וההבנה שלהיות טבח פירושו לדעת הרבה יותר ממה נמצא על המחבת אלה מה השילובים הנכונים, איך להכין אוכל בריא, מזין וטעים, שמירה על היגיינה נכונה לכל מאכל וכו... גרמו למספר מכללות בארץ למצוא לנכון לפתוח במסלולי לימוד שונים של קורס טבחות . מגוון הקורסים השונים במסגרת לימודי טבחים מחלקים את הלמידה לרמות שונות של טבחים על פי הדרישה והיכולת של המתעניינים מלבד קורס טבחות מקצועי מציעים מוסדות הלימוד קורס טבחות לחובבנים שרוצים רק לשפר את ארסנל המנות הביתיות שלהם ולהפתיע את האורחים והמשפחה בחגים במנות מיוחדות שגורמות להזיל ריר. במסגרת לימודי טבחות עוברים התלמידים מספר רב של נושאים הקשורים למסלול הלימוד שבחרו. בין הנושאים הנלמדים ניתן למצוא את הנושאים הבאים: בישול גורמה, תזונה ובישול בריא, יין לבישול ויין לאירוח, בניית תפריט, קינוחים ומנות אחרונות, מאכלי עמים (תאילנדי, סיני, מקסיקני) ועוד מגוון רחב של נושאי לימוד הנלמדים במסגרת קורס טבחות. אורכו של קורס כזה משתנה בין מוסדות הלימוד ותלוי ברמת הקורס, מטרת הקורס וכו... לכן ניתן לראות קורס טבחות מעמיק ויסודי שאורכו כשנה ומנגד קורס קצר וזריז שאורך כשלושה חודשים. מוסדות הלימוד מודעים לכך שתלמידיהם הם אנשים עובדים שלא מוכנים לפגוע בשגרת חייהם הנורמאלית ולכן ניתן לראות מסלולי לימוד נוחים מאוד במסגרת קורס טבחות הכוללים מפגש של כמה שעות פעם עד פעמיים בשבוע במתכונת של לימודי ערב או לימודי בוקר או לימודים בימי שישי. למרות שתחום הטבחות ברמה המקצועית חדש יחסית בארץ ניתן למצוא בצפון, בדרום, במרכז ובירושלים מוסדות לימוד המציעים לימודים מקצועיים ואיכותיים שיכשירו את הטבחים לעבודה איכותית ומקצועית בתחום ויוכלו לאחר מכן להשתלב עם התעודה שיקבלו במגוון מסעדות, בתי מלון, בתי אירוח, קייטרינגים וכו... בארץ ובעולם.